Ouale se scot de la rece cu cateva ore inainte. Le batem spuma pana isi tripleaza volumul timp de vreo 15 minute timp in care putem face pauze ca sa nu ardem mixerul. Crema de ciocolata se pune intr-un ibric si se incalzeste pe baie de aburi fara sa fiarba, pana devine lichida. Adaugam treptat ciocolata la oua si amestecam cu spatula de jos in sus pana se incorporeaza bine. Dam la cuptor 20-30 de minute la 180 de grade. Eu am folosit cantitatile injumatatite, 3 oua si un pahar mare de 420 de crema. Am lasat 20 de minute ca sa-mi iasa un interior moale si eterior crocant. Ca sa nu se lase prajitura putem inchide focul dupa 20 de minute si o lasam sa se raceasca inca 10 minute in cuptor cu usa intredeschisa. E grozava, puteti sa-i adaugati si niste nuca sau stafide.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise