Pentru inceput amestecam faina cu praful de copt si sarea.
Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe baie de abur sau la microunde.
Lasam 5-10 minute la racit apoi adaugam mierea si zaharul,mixam,adaugam ouale,batem bine pentru a se incorpora iar apoi faina cu praful de copt si sarea.
La final incorporam si semintele,omogenizam si transferam compozitia intr-o tava(23x33) unsa cu unt si tapetata cu faina.
Coacem in cuptorul incalzit inainte aproximativ 20-25 de minute la 180°C.Lasam sa se raceasca complet si taiem patratele.Absolut deliciosi,merita incercati.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise