Brownies cu miere si seminte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 160 g de faina
  • * 1 lingurita praf de copt
  • * 200 g ciocolata amara
  • * 125 g unt
  • * 70 g zahar brun
  • * 100 ml miere
  • * 2 oua
  • * un praf de sare
  • * 130 g de seminte(floarea-soarelui,susan,in,pin,mac.......etc)

Mod de preparare

Pentru inceput amestecam faina cu praful de copt si sarea.

Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe baie de abur sau la microunde.

Lasam 5-10 minute la racit apoi adaugam mierea si zaharul,mixam,adaugam ouale,batem bine pentru a se incorpora iar apoi faina cu praful de copt si sarea.

La final incorporam si semintele,omogenizam si transferam compozitia intr-o tava(23x33) unsa cu unt si tapetata cu faina.

Coacem in cuptorul incalzit inainte aproximativ 20-25 de minute la 180°C.Lasam sa se raceasca complet si taiem patratele.Absolut deliciosi,merita incercati.Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise