Brownie cu migdale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua – 230 g
  • 230 g zahar
  • 230 g faina
  • 230 g unt
  • 230 g ciocolata
  • 4 linguri fulgi migdale
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita esenta de migdale

Mod de preparare

Cantarim cele 4 oua sparte intr-un bol. Cantitatea acestora va fi si cea pentru faina, zahar, unt si ciocolata. Eu nu am avut 230 g ciocolata si am completat cu 1 lingura cacao. Mixam bine ouale cu zaharul, pana devin o crema spumoasa si decolorata.

Frecam untul pana scoatem apa din el apoi il adaugam in compozitia de oua. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, apoi ciocolata topita si esenta de migdale.

Dupa ce amestecam pana se omogenizeaza compozitia adaugam 2 linguri fulgi de migdale si amestecam usor. Turnam aluatul intr-o forma tapetata cu hartie de copt (22*22 cm), presaram restul de fulgi de migdale, apoi coacem prajitura in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45 minute.

Simplu, rapid si delicios.

Sa aveti pofta!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise