1. Se preincalzeste cuptorul la 180*C.
2. Se unge cu unt un vas de Jena, de forma rotunda.
3. Se decongeleaza broccoli in microunde.
4. Se topeste untul si se calesc migdalele 1 -2 minute, pana se rumenesc, iar apoi se scot cu spumiera. Se adauga faina in unt si se caleste. Se toarna laptele, treptat, amestecand continuu, si se fierbe 4-5 minute, pana se ingroasa sosul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga migdalele si se ia cratita de pe foc.
5. Se desprind buchetelele de broccoli. Se asaza cu coditele spre centru, de jur imprejurul formei de copt. Se scurge bine pestele din conserva, se pune in centru peste codite si se acopera totul cu sos.
6. Se acopera forma cu folie de aluminiu si se coace 20-25 de minute, pana se inmoaie legumele. Se scoate folia, se presara preparatul cu1 lingurita de boia dulce si se serveste imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise