Broccoli la cuptor, cu mozzarella si parmezan

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • broccoli 2 capatani
  • pesmet
  • 100 gr unt
  • 300 mozzarella
  • 100 gr parmesan ras

Mod de preparare

Se spala si se taie buchetelele de broccoli. Se pun la fiert in apa cu sare (cel putin 5 minute). Se scot din apa, se tin in strecuratoare pana pregatim tava pentru cuptor.O tava termorezistenta, se unge cu unt si se presara pesmet pe margini si fund. Se aseaza apoi buchetelele de broccoli una langa alta si se presara deasupra mozzarella si parmezanul. Se pun bucati de unt din loc in loc, se presara pesmet din nou si se presara apoi inca un strat de mozzarella. Se pune iar pesmet si se da la cuptor. Se lasa pana prinde o crusta frumoasa. Cine doreste poate sa renunte la ultimul strat de pesmet si sa lase doar stratul de branza mozzarella.Pofta buna !!!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise