Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul treptat ca la maioneza pana se incorporeaza total.
La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se adauga esenta de vanilie/lamaie.
Compozitia se imparte in mod egal in gaurile unei tavi de muffins sau daca nu aveti in hartiute speciale de briose.
Se pune tava la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.
Crema pentru decor se pregateste astfel:intr-un vas se mixeaza mascarponele cu zaharul pudra si untul,iar apoi se pune colorant dupa preferinta.
Se orneaza briosele si se pun la frigider pentru 15 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise