Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs.
Punem ouale intr-un vas ,le amestecam cu un praf de sare si apoi le batem cu telul.Adaugam pe rand laptele, cascavalul si uleiul.Amestecam.Adaugam si tonul(eu nu l-am scurs)apoi faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Tapeteam formele de briose cu hartii pentru briose si le umplem pe jumatate.Adaugam in fiecare cate o varza de bruxelles si acoperim apoi cu compozitia de ton.Preincalzim cuptorul si apoi dam la cuptor la 180 grade timp de circa 20 min. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca ,le scoatem din forma si apoi.....pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise