Briose cu mere coapte

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Briose cu mere coapte

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr unt
  • 220 gr faina
  • 2 mere coapte in cuptor
  • 170 gr zahar
  • un praf scortisoara
  • 1 pachetel praf de copt

Mod de preparare

Se mixeaza ouale, untul se topeste cu zaharul si se toarna peste oua amestecand energic se pun merele coape in prealabil si tiate, faina si praful de copt, scortisoara. Se amesteca bine si se toarna in forme. Se coc 25 min.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise