Briose cu fulgi de ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 1 plic (50 gr) pudding de frisca
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt, topit
  • 100 ml Caribbean Twist Pina Colada
  • 75 gr fulgi de ciocolata
  • 4 linguri alune de padure prajite si tocate marunt

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.

Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul apoi incorporeaza untul topit si Caribbean Twist Pina Colada.Inglobeaza ingredientele uscate urmate fulgii de ciocolata.

Umple fiecare loc din tava cu cate 2 linguri de aluat.Presara deasupra alune si da briosele la copt 23-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise