1. Zaharul, iaurtul, ouale si uleiul se pun intr-un bol. Se omogenizeaza bine cu mixerul , dupa care se adauga faina , praful de copt, sarea si vanilia .
2. Aluatul rezultat este exact pentru 12 briose. Se pregateste formele adaugand in fiecare gol cosulete de hartie specila pentru acestea (dimensiune 3.5x7 cm, se gasesc la Metro, Selgros, etc.)
3. Fiecare forma se umple pe jumatate cu aluat , apoi se pune cate o lingurita si jumatate de dulceata de mure, dupa care se completeza cu aluat 3/4 din cosulet.
4. Se coc 20-30 minute la foc potrivit. Se lasa briosele in forme un sfert de ora dupa care se scot.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise