Se incalzeste cuptorul la 200 g C si se pregateste tava pentru briose/ formele de silicon.
Se zdrobesc bananele cu furculita sau mixerul.
Se adauga uleiul, ouale si zaharul.
Separat, se amesteca bine faina cu pudra de cacao si bicarbonat.
Se adauga in amestecul de banane, mixand pana la omogenizarea completa a ingredientelor.
Se pune compozitia in forme cu ajutorul unei linguri, avand grija sa ne le umpleti pentru ca ele vor creste destul de mult in cuptor.
Se da forma la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
Se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca 10 minute apoi se scot briosele pe un gratar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise