Briose cu ciocolata

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 75 ml ulei
  • 125 g unt
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • 30 g nuca de cocos
  • esenta de vanilie
  • 3-4 linguri fulgi de ciocolata
  • faina aprox. 400-450 g

Mod de preparare

Batem bine ouale intregi cu zaharul.

Adaugam apoi untul topit, uleiul si laptele.

Incorporam si faina amestecata cu sarea si praful de copt.

La sfarsit adaugam vanilia, nuca de cocos si fulgii de ciocolata.

Amesteca usor.

Ne va iesi un aluat moale pe care il vom aseza in formele de briose.

Dam la cuptor pentru aprox. 35 minute.

Le servim simple sau cu toping de ciocolata.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise