Într-un castron am amestecat iaurtul cu zahărul, apoi am adăugat pe rând, ouăle, coaja rasă de lămâie, făina și praful de copt și am omogenizat compoziția cu ajutorul unui tel.
La final am adăugat untul topit și am amestecat bine.
Compoziția am așezat-o într-o tavă specială de brioșe, tapetată cu hârtiuțe pentru muffins, pe care le-am uns în prealabil cu puțin unt topit. Tava am dat-o la cuptor pentru aprox. 25 de minute.
Între timp am făcut și un sos acrișor cu care am ornat brioșele. Am pus untul l-a topit la foc mic, apoi am adaugat ciocolata și sucul de lămâie și am lăsat 2-3 minute să se omogenizeze.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise