Ouăle se bat bine și se amestecă cu laptele și uleiul. Făina se cerne și se amestecă cu praful de copt, sarea și piperul, după care se adaugă la amestecul de ouă. Se omogenizează. Se adaugă cârnatul afumat, tocat mărunt, emmentalerul ras, cubulețele de ardei gras (noi am pus congelat) și frunzulițele de cimbru proaspăt. Se amestecă din nou.
Se umplu formele cu compoziția rezutată, se presară deasupra cu puțin susan și se coc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru aproximativ 40 - 45 de minute sau până se rumenesc frumos.
Se lasă să se răcească pe un grătar, după care se servesc. Cu poftă :).
bucatarealaindoi.blogspot.ro
https://www.facebook.com/bucatarealaindoi
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise