Slanina o maruntim si o punem la prajit cind vedeti ca sa topit prajim in ea ciapa tocata marunt si un morcov dat prin razatoare. Intre timp gatim bulionul intr-o cratita punem apa cu costita la fiert aveti grija sa scoateti spupa de la carne la fierbere ca sa nu iasa borsul tulbure!!!
Cit timp se va pregati prajitura si va fierbe bulionul taiem varza in fisii lungi iar sfecla rosie si un morcov le dam prin razatoare.
Curatim cartofii si ii taiem in cuburi.
Cind carnea va fi aproape gata rasturnam prajitura apoi varza, morcovul,cartofii si sfecla rosie.Lasam sa dea in clocot, adaugam si catelul de usturoi dat prin razatoare, sarea si piperul dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40min.
Asezam in farfurie si adaugam lingura de smintina.....
Pofta buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise