Bors ucrainesc

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g.costita de vita
  • 100g. slanina
  • 1 ciapa medie
  • 2 morcovi medii
  • 1 sfecla rosie mare
  • 200g.varza
  • 2 cartofi medii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura de smintina pentru decorare

Mod de preparare

Slanina o maruntim si o punem la prajit cind vedeti ca sa topit prajim in ea ciapa tocata marunt si un morcov dat prin razatoare. Intre timp gatim bulionul intr-o cratita punem apa cu costita la fiert aveti grija sa scoateti spupa de la carne la fierbere ca sa nu iasa borsul tulbure!!!

Cit timp se va pregati prajitura si va fierbe bulionul taiem varza in fisii lungi iar sfecla rosie si un morcov le dam prin razatoare.

Curatim cartofii si ii taiem in cuburi.

Cind carnea va fi aproape gata rasturnam prajitura apoi varza, morcovul,cartofii si sfecla rosie.Lasam sa dea in clocot, adaugam si catelul de usturoi dat prin razatoare, sarea si piperul dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40min.

Asezam in farfurie si adaugam lingura de smintina.....

Pofta buna!!!

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise