Bors ucrainean cu carne de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • sare
  • bors
  • smantana
  • ulei
  • pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • rosii
  • ardei gras
  • cartofi
  • morcovi
  • telina radacina
  • ceapa
  • varza rosie
  • sfecla rosie

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare. Legumele (varza, ceapa, telina, morcovi, cartofi, ardei) se inabusa in ulei cu 100 ml de apa.

Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele inabusite.

Dupa cateva minute se adauga rosiile, sfecla, borsul, pasta de tomate si sarea si se continua fierberea cca 10 min.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise