BORS TARANESC DE PUI

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de tara
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 rosie 1 ardei
  • ulei 0
  • 200ml
  • 1 lingurita bulion
  • bors
  • loboda
  • patrunjel
  • leustean
  • 2 cuburi knor
  • sare
  • piper
  • cartofi 2.

Mod de preparare

Se spala puiul se portioneaza si se pune la fiert.Legumele se taie cubulete si se pun la calit in ulei.Cind a fiert carnea se adauga legumele calite si se continua fierberea.Cartofii taiati cubulete se fierb separat si se adauga in ciorba cind au fiert toate.Se adauga borsul bulionul dupa gust cuburile knirr de pui si verdeata tocata marunt.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise