Bors moldovenesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • radacina de telina
  • morcovi
  • pastarnac
  • castraveti murati
  • bors
  • leustean si patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele (ceapa, telina, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel) si castraveti murati. Cand legumele si carnea sunt fierte, se adauga borsul si se continua fierberea inca 10 min. Spre sfarsit se adauga leustean verde si cantitatea de patrunjuel verde.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise