Ciupercile spalate se taie felii subtiri.
Legumele se curata si se taie marunt. Ceapa se lasa intreaga.
Morcovii si gogosarul se inabusa in doua linguri cu ulei in oala de ciorba. Adaugam apoi toate legumele , apa necesara sare si piper. Usturoiul curatat il dam prin presa si il adaugam la ciorba.
Lasam sa fiarba bine toate legumele.
Galbenusurile le amestecam cu smantana si adaugam un polonic de ciorba fierbinte.Amestecam pina se omogenizeaza bine.
Borsul dat in clocot separat il adaugam la ciorba, lasam sa mai dea cateva clocote impreuna apoi stingem focul. Rasturnam si compozitia din galbenususri si smantana peste borsul fiert.
Deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Pofta mare !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise