Bors din ciuperci pleurotus

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g ciuperci Pleurotus
  • 3 morcovi
  • 3 radacini patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 capatana usturoi
  • 2 galbenusuri
  • 150 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile spalate se taie felii subtiri.

Legumele se curata si se taie marunt. Ceapa se lasa intreaga.

Morcovii si gogosarul se inabusa in doua linguri cu ulei in oala de ciorba. Adaugam apoi toate legumele , apa necesara sare si piper. Usturoiul curatat il dam prin presa si il adaugam la ciorba.

Lasam sa fiarba bine toate legumele.

Galbenusurile le amestecam cu smantana si adaugam un polonic de ciorba fierbinte.Amestecam pina se omogenizeaza bine.

Borsul dat in clocot separat il adaugam la ciorba, lasam sa mai dea cateva clocote impreuna apoi stingem focul. Rasturnam si compozitia din galbenususri si smantana peste borsul fiert.

Deasupra se presara patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise