Bors din carne de porc cu oase date la fum

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1kg carne de porc cu oase date la fum
  • -1 praz
  • -1 morcov
  • -o bucata de telina
  • -2 linguri cu varf de pasta de ardei
  • -500ml suc de rosii
  • -bors
  • -200g mazare
  • -leustean

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert in apa rece si cand fierbe se ia spuma pe care o face cu o paleta. O lasam sa fiarba cam 20 de minute dupa care punem morcovul, telina si prazul. Cand sunt aproape fierte punem mazarea si o lasam sa fiarba. Cand este fiarta punem pasta de ardei si sucul de rosii si lasam sa fiarba 10 minute, dupa care punem borsul si-l lasam sa fiarba. Stingem ciorba si punem leusteanul uscat.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise