Bors de vita

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g carne de vita
  • - o mana de fasole pastai
  • - 200 g mazare
  • - 1 morcov
  • - 1 ceapa
  • - 1 radacina de telina
  • - 2 cartofi
  • - 100 g taietei
  • - 1l bors acru
  • - leustean

Mod de preparare

Diluezi borsul cu un litru de apa rece si in acest amestec pui carnea sa fiarba.

Adaugi si sare si dupa ce aproape a fiert , adaugi legumele marunt taiate.

Lasi sa fiarba si legumele si mai adaugi apa sau bors,dupa gust.

Fierbi taieteii separat si dupa ce au fiert toate legumele,pui taieteii.

Stingi focul si presari leusteanul tocat marunt.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise