Pentru inceput punem carnea la fiert, la foc mic (la foc tare se tulbura), fiind carne de pui de casa trebuia fiarta cateva ore. Cand carnea ii aproape fiarta, se strecoara supa, si se pune din nou la fiert carnea, legumele si sare. Carnea e fiarta cand cade de pe oase. Cand sunt fierte si legumele, se pune borsul, in functie de cat de acra doriti. Dupa gust, mai punem sare si vegeta.
Taietei de casa i-am pus la fiert in alta oala cu apa( cand apa fierbe, se pun taietei, se lasa 10 min sa fiarba la foc mare, dupa care se ia oala de pe foc, si se mai lasa inca 10 min cu capac), dupa cele 20 min, i-am strecurat.
Dupa ce ciorba a fost gata, am adaugat taietei strecurati.
Taietei nu i-am fiert in ciorba, pentru ca schimba gustul ciorbei si aspectul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise