Bors de peste cu bulion

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • frunze leustean
  • 500 ml bors
  • 5oo ml bulion facut in casa
  • 2-3 catei usturoi
  • boia iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucatile de peste se curata si se spala bine.

Zarzavatul se spala si se dau pe razatoarea mare mai putin ceapa care se lasa intreaga si dupa ce a fiert borsul, aceasta se arunca.

Intr-o oala se pun legumele apoi apa necesara si se condimenteaza. Se lasa sa fiarba acoperit.

Cand legumele sunt fierte se adauga pestele si bulionul si se mai lasa sa fiarba 15 minute.

Separat se da borsul in clocot.

Cand toate sunt fierte se adauga borsul necesar.Se gusta si se mai adauga condimente daca este cazul...

Pofta mare !

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise