Bors de peste

Pestele se curata bine de solzi, de intestine si branhiile de la cap.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 ml bulion
  • 2 buc. ceapa
  • 1 lingura sare
  • 3500 ml apa
  • 1 kg peste proaspat
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. patrunjel radacina
  • 1/4 buc. telina radacina
  • 1 lingura leustean tocat
  • 500 ml bors
  • 1 lingura patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Pestele se curata bine de solzi, de intestine si branhiile de la cap. Se spala bine, se sareaza si se lasa pana cand zarzavatul din ciorba este fiert.

Se fierbe zarzavatul taiat cubulete mici sau dat pe razatoare si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert. Adaugam si bulionul, apoi adaugam si bucatile de peste. Se fierbe la un foc mai mic cateva minute, avand grija ca pestele sa nu se sfarame.

Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise