Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata si data pe razatoare la fier timp de 5 min.
Dupa ce a fiet ceapa 5 min se adauga si retul zarzavaturilor si se lasa la fiert.
antre timp preparam perisoarele : amestecam 1 pachet de soia ( dupa ce lam fiert bine)cu o ceapa data pe razatoare delicat cimbru marar si 4 linguri de faina.
Se pune 1 mana de orez la inmuiat al vom pune la sfarsit la fiert .
Dupa ce a fiet zarzavatul adaugam orezul si perisoarele si borsul .Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise