Bors de miel

Se taie carnea in bucati potrivit de mari.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne cu os de miel
  • 1 morcov
  • 2 cepe rosii
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 bucata radacina telina
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 lingurita condiment cu gust de legume
  • sare dupa gust
  • bors dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • 50 ml ulei
  • 1 cutie de rosii intregi decojite
  • 4 cartofi
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 lingura orez

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati potrivit de mari si se pune la prajit, in ulei incins, asa, nu va mai scoate spuma la fiert si isi va pierde mirosul de miel.

Cand carnea se rumeneste, se adauga apa si legumele tocate marunt, eu am adaugat si cartofii odata cu legumele, deoarece cartofii fierb mai repede si se sfarama, asa borsul va iesi un pic mai consistent.

Adaugam condiment cu gust de legume, sare dupa gust, foi de dafin si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Cand totul este fiert, adaugam conserva de rosii taiate marunt, borsul, orezul si lasam sa mai fiarba inca cinci minute, apoi oprim focul, adaugam patrunjel si leustean tocat marunt.

Pofta buna!

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise