Se taie carnea in bucati potrivit de mari.
Se taie carnea in bucati potrivit de mari si se pune la prajit, in ulei incins, asa, nu va mai scoate spuma la fiert si isi va pierde mirosul de miel.
Cand carnea se rumeneste, se adauga apa si legumele tocate marunt, eu am adaugat si cartofii odata cu legumele, deoarece cartofii fierb mai repede si se sfarama, asa borsul va iesi un pic mai consistent.
Adaugam condiment cu gust de legume, sare dupa gust, foi de dafin si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Cand totul este fiert, adaugam conserva de rosii taiate marunt, borsul, orezul si lasam sa mai fiarba inca cinci minute, apoi oprim focul, adaugam patrunjel si leustean tocat marunt.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise