BORS DE FASOLE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole proaspata
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 gogsar
  • 1 foaie de dafin
  • sare, piper
  • bors acru
  • 50 ml ulei
  • 2 rosii(una rosie si una galbena)
  • crenguta de cimbru proaspat,patrunjel verde
  • smantana pentru dres

Mod de preparare

Fierbi fasolea cu o ceapa si foaie de dafin. Dai pe robot legumele.Rosiile le tai cuburi. Calesti ceapa, adaugi legumele (fara rosii)si le calesti pana se moaie.Cand fasolea este fiarta,adaugi legumele,condimentezi,adaugi rosiile taiate cuburi,dai cateva clocote.Acresti dupa gust-cu bors. Adaugi crenguta de cimbru,presari patrunjel verde.Servesti cu smantana,(daca doresti)alaturi de ardei iute.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise