Bors de fasole cu taitei de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca fasole boabe albe marunte, fierte
  • o ceapa
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o radacina morcov
  • o telina mica
  • o ceapa
  • o bucatica de gogosar si o bucatica de ardel cruzi,tocati marunt
  • o mana de taitei de casa
  • 5-6linguri ulei
  • bors de putina
  • sare, piper,cimbru
  • patrunjel vedre

Mod de preparare

Calim ceapa tocata marunt,adaugam zarzavatul dat pe robot,sau pe razatoare si il calim cateva minute in uleiul incins.Adaugam ardeiul si gogosarul,cate putina apa,pana ce legumele sunt fierte. Adaugam fasolea si taiteii fierti separat si mai dam un clocot.Acrim cu bors de putina si presaram cu patrunjel proaspat.Condimentam dupa gust. Servim cu ceapa alaturi, cine doreste poate sa dreaga cu smantana.

Daca am retinut din supa de la fiertul fasolei, adaug in loc de apa din acea supa.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise