Bors de fasole cu costita afumata

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole colorate
  • 500g costita afumata
  • 1 ceapa mare sau 2 mai mici
  • 2 ardei
  • o radacina de pastarnac
  • un morcov
  • o telina mica
  • o legatura de patrunjel
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • bors de putina
  • spaghetti

Mod de preparare

Alegem fasolea si o punem la umflat cateva ore in apa, apoi o punem la fiert neaparat cu apa fierbinte.

Dam un clocot si o scurgem, procedam asa de doua ori, apoi in a trei apa punem costita taiata si spalata, si egumele taiate.

Fierbem pana sunt fierte toate foarte bine, acrim cu bors, punem sarea si piperul dupa gust, lingura de bulion, pastele rupte in bucati si mai dam un clocot.

Luam de pe foc, taiem patrunjelul si il punem in oala, punem capacul si lasam sa se patrunda aromele.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise