Bors de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr faina porumb
  • 500gr tarate grau
  • 500 gr huste
  • crenguta de cires
  • foi dafin

Mod de preparare

Pui taratele si faina intr-o oala si torni apa rece peste, nu multa, aproximativ 250 grame, numai cat sa se inmoaie. Apoi fierbi 5-6 litri de apa si torni peste amestecul preparat anterior. Lasi sa se racoreasca, nu de tot, sa fie caldut, apoi adaugi hustele si mirodeniile. Lasi 24h la temperatura camerei, apoi il strecori si il poti folosi la toate ciorbele. Se mentine in frigider. Se opreste din compozitia strecurata huste pentru alta data, restul se arunca .

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise