Bors de bostanei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 bostanei
  • 1 ceapa
  • 3-4 rosii
  • 1 legatura marar
  • 1l bors
  • 1 ou
  • 1 pahar smintina
  • sare

Mod de preparare

Dovleceii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Ceapa si rosiile se toaca si se pun peste bostanei, la primul clocot. Borsul se fierbe aparte si se adauga. Se drege cu smintina batuta cu un ou si cu marar tocat. Pofta mare!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise