BORS DE BERBECUT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati carne de berbec
  • de preferinta de la gat
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 4-5 legaturi loboda
  • 400 ml bors
  • sare
  • verdeata.

Mod de preparare

Speli carnea si o pui la firt cu in apa cu sare. Spumuiesti si adaugi zarzavatul taiat marunt.Dupa ce carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, adaugi loboda suvite. Lasi sa fiarba si loboda si acresti cu borsul fiert separat. Se poate acri si cu smantana.

Sugestie: ca sa elimini mirosul carnii de berbec, aceasa trecuie mai intai spalata cu apa fiarta amestecata cu sare si otet. Apoi se poate folosi la orice preparat. Borsul trebui incalzit bine inainte de a fi servit, altfel nu este bun!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise