BORS DE BERBECUT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati carne de berbec
  • de preferinta de la gat
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 4-5 legaturi loboda
  • 400 ml bors
  • sare
  • verdeata.

Mod de preparare

Speli carnea si o pui la firt cu in apa cu sare. Spumuiesti si adaugi zarzavatul taiat marunt.Dupa ce carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, adaugi loboda suvite. Lasi sa fiarba si loboda si acresti cu borsul fiert separat. Se poate acri si cu smantana.

Sugestie: ca sa elimini mirosul carnii de berbec, aceasa trecuie mai intai spalata cu apa fiarta amestecata cu sare si otet. Apoi se poate folosi la orice preparat. Borsul trebui incalzit bine inainte de a fi servit, altfel nu este bun!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise