Bors de berbecut

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 partunjel
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2 ardei
  • leustean
  • tarhon
  • 1 ou
  • oase de berbecut
  • 1/2 iaurt
  • Bors Magic( daca aveti bors de casa e si mai bun )

Mod de preparare

Se curata toate legumele si zarzavatul iar morcovii se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari si se calesc putin in ulei pina ce acesta capata culoarea portocalie.

Oasele se pun la fiert in apa cu sare. Cand clocotesc se spumuiesc si se adaula legumele si zarzavaturile.Adaugam si morcovul calit.Punem frunzele de leustean si de tarhon si lasam sa fiarba.

Cand toate sunt fierte adaugam galbenusul frecat cu o lingura cu varf Bors Magic, , iaurtul si un polonic ciorba fierbinte. Se stinge focul sub ciorba si adaugam galbenusul amestecat bine.

La servit se adauga smantana cine doreste.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise