Bors de afumatura cu cartofi

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr coasta afumata
  • 5 cartofi
  • 1 ardel
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • telina
  • 3 linguri suc de rosii
  • taitei
  • bors magic sau bors de putina
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • leustean

Mod de preparare

Carnea afumata,coastele,se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand sunt pe jumatate fierte, se adauga ceapa curatata si taiata marunt,morcovii curatati si dati prin razatoarea mare,ardelul curatat si taiat cubulete mici si telina taiata cubulete.

Cand legumele sunt la jumatatea fierberii se adauga cartofii curatati,spalati si taiati cuburi potrivite si cele 3 linguri de suc de rosii.

Cand e aproape tot fiert se adauga taiteii care fierb repede si dupa se acreste borsul dupa gustul fiecaruia.

Se sareaza,se pipereaza si la urma se adauga verdeata tocata marunt.

Se serveste cu ardel iute si smantana.

Pofta mare!!!!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise