Bors cu sfecla rosie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carnea de vita
  • sfecla rosie
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de telina
  • ulei
  • iaurt
  • sare
  • bors

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare si se spumeaza. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa, morcovii, telina si se continua fierberea. Separat se inabusa in ulei sfecla taiata fasii inguste si se adauga peste legume si carne. Din sfecla rasa se extrage sucul si se adauga bors. Cand au fiert carnea si legumele, se adauga borsul si se continua fierberea cca 10 min.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise