Culegem carnea de miel de pe os, apoi punem in apa cu sare oasele, sa fiarba si sa le putem spumui.
Zarzavatul il dam prin robotul de bucatarie si il radem, marcovul il calim in foarte putin ulei, sa faca " fata" ciorbei.
Dupa ce am cules toata spuma de pe oase, punem morcovul calit si celelalte legume in oala, adaugam ceapa intreaga si lasam sa fiarba. Daca este cazul mai adaugam putina apa fierbinte.
Punem si verdeata spalata bine, in ciorba, dupa ce carnea si legumele sunt fierte ,potrivim gustul de sare si piper.
Carnea de miel culeasa o tocam marunt si preparam perisoarele, se amesteca impreuna cu carnea tocata, marar verde tocat, sare, piper, orezul spalat, albus de ou si putina faina daca este cazul, doar daca e cazul.
Cind fierbe ciorba, se adauga perisoarele facute bilute mici si se lasa sa fiarba. Sunt fierte, cind ies toate la suprafata.
Adaugam borsul necesar si il dam in clocot, apoi galbenusurile le amestecam cu smantana grasa si 1-2 polonice de ciorba fierbinte.Amestecam sa se omogenizeze
si stingem focul sub ciorba.
Rasturnam compozitia peste ciorba din oala si amestecam.
Deasupra presaram leusteam verde tocat.
Sa nu uitati ardeiul iute...
Aceasta ciorbă de perişoare cu carne de miel este o ciorba deosebita, pe care numai la o masă de sărbătoare o poţi pregăti.
Pofta mare sa aveti !
https://sidyskitchen.blogspot.ro/2016/05/bors-cu-perisoare-de-miel.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise