Se pune carnea la fiert. Se adauga sare. In timp ce fierbe, se ia spuma; cand nu mai iese spuma murdara, se adauga ceapa tocata marunt. Apoi se adauga morcovii taiati cubulete mici si ardeii grasi taiati marunt.
Spre sfarsit (carnea sa fie aproape fiarta), se adauga cartofii taiati cubulete. Se pune verdeata dar se pastreaza leustean si pentru cand se opreste borsul. Se pun taiteii, o lingura-doua de bulion. Se sareaza apoi dupa gust si se adauga un varf de cutit de cimbru.
Cand s-au fiert cartofii si taiteii, se pune bors dupa gust. Daca e nevoie se mai adauga apa.
Se da in 2-3 clocote (sa nu se simta gust de bors nefiert).
Oul se bate si se adauga in bors amestecand in continuu in oala ca sa se separe oul batut in \"firicele\".
Cand se da jos de pe foc, se pune restul de verdeata.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise