BORS CU CABANOS

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 buc cabanos(afumat)
  • 1 buc morcov
  • 1 buc ardei gras
  • 2 buc ceapa(marime medie)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar(optional)
  • 1 legatura leustean
  • 1 cana mare de suc de rosii
  • 1 cescuta de orez
  • 1 L bors
  • sare,delikat
  • smantana ,piper macinat

Mod de preparare

Se taie cabanosul rondele care impreuna cu cartofii taiati cubulete si cu zarzavatul (morcov,ceapa,ardei)taiat marunt se pun la fiert.Cand sunt aproape fierte se adauga orezul,sucul de rosii, borsul si verdeturile(patrunjel.marar,leustean),se potriveste de sare si delikat si se mai lasa sa fiarba cca15-20 min.Se serveste cu smantana si putin piper.SUPER gustos.Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise