Se toaca ceapa si se pune la prajit.
Se toaca ceapa si se pune la prajit, se adauga dovleceii taiati cubulete, morcovii taiati rondele, rosia felii julien, pieptul taiat cuburi si se prajesc usor pana cand isi schimba culoarea si gusturile se intrepatrund.
Spre final, se adauga si costita taiata bucati,se mai lasa pret de cateva minute, apoi se opreste focul.
Intr-o oala, se pune apa, cartofii taiati cuburi, toate ingredientele din tigaie si se fierb la foc potrivit, pana cand costita este fiarta, se adauga pasta de tomate, bors acru si sare dupa gust si se lasa sa traga cateva clocote. Se opreste focul si se presara leustean tocat.
Sa aveti pofta, dragilor!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise