Bors ca la mama mea

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov,1 dovlecel
  • 1 ceapa,buchetele de conopida
  • 1 ardei gras,o mana de fasole subtire taiata bucatele
  • 2 cartofi
  • 4 rosii mari
  • 2 oua
  • 1 rasol bun de vacuta
  • 1 litru bors
  • leustean verde,tarhon
  • smantana [facultativ]

Mod de preparare

Se fierbe rasolul , lundu-se spuma care se ridica.

Se taie zarzavatul:morcovul,ceapa si ardeiul,dovlecelul,cartofii cubulete.

Rosiile se opresc si se decojesc,taindu-se apoi fasii sau rondele.

Se adauga pe rand zarzavatul la rasol cand este aproape gata, avand in vedere ca acesta ,fierbe in cam 15 min si ultimile se adauga rosiile dupa ce au clocotit cartofii putin ca sa nu se intareasca.

La sfarsit puneti borsul fiert separat si verdeata cu oualele batute[punandu-le picurat sa formeze zdrente].

Rasolul se scoate si se curata carnea taindu-o in portii.

Cine doreste adauga in farfurie dupa gust si smantana.

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise