Bors cu carne de pui

Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare.

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de pui cu os 700 g
  • Morcov 2 buc
  • Ardei 1buc rosu si 1 buc alb
  • Ceapa 1 buc
  • Rosie 1 buc
  • Radacina de patrunjel 2 buc
  • Patrunjel frunze 1 leg
  • Leustean 1 leg
  • Bulion 2 lingurițe
  • Bors de putina
  • Sare

Mod de preparare

Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare.

Adaugam legumele tocate si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert si legumele, adaugam bulionul si borsul si sare dupa gust. Lasam sa fiarba 10 min, apoi adaugam verdeata tocata si închidem focul.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise