Bonet

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Bonet

Ingrediente

  • 100 g zahar pt caramel
  • 100 g biscuiti amaretto
  • 100 g zahar
  • 20 g cacao
  • 2 oua
  • 2 galbenusuri
  • 500 ml lapte
  • 3 lg rom
  • coaja de la o portocala
  • 1 zahar vanilat

Mod de preparare

Se caramelizeaza zaharul si se tapeteaza cu el o tava de chec.

Se amesteca ouale cu zahar,vanilie,rom si coaja rasa de portocala.se adauga cacao cernuta,laptele rece si in final biscuitii dati prin robot.Se rastoarna compozitia peste zaharul ars si tava de chec o punem intr-o tava mai mare cu apa(baie marina).Dam la cuptor la 180 de grade pt 45 de minute.Cand e gata,rasturnam si servim rece.

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise