Bombonele din resturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bombonele din resturi

Ingrediente

  • 200 gr fursecuri ramase (eu am folosit fursecuri de paste ce mi-au ramas)
  • 2 briose cu cirese confiate (eu am folosit briose de paste ce mia-u ramas)
  • 140 gr nuca de cocos, usor prajita
  • 150 gr zahar pudra
  • 100 gr unt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de cocos
  • 50 ml lapte

Mod de preparare

Se sfarama cat mai fin fursecurile si briosele.Intr-un vas se amesteca fursecurile si briosele sfaramitate cu 70 gr nuca de cocos, zaharul pudra, untul, esentele si laptele pana cand se omogenizeaza.Se da compozitia obtinuta la rece 1 ora.

Dupa 1 ora, se scoate compozitia de la rece, se formeaza din aceasta bilute apoi bilutele se dau prin 70 gr nuca de cocos ramasa si se decoreaza dupa dorinta fiecaruia.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise