Bomboane Raffaelo

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200g unt
  • -150g zahar pudra
  • -100g fulgi de cocos
  • -2 foi napolitane
  • -150g lapte praf
  • -100g alune(stafide,fistic)

Mod de preparare

Amestecam 200g unt cu 150g zahar pudra.Amestecam bine pana cand devine un unt dulce si gustos.Apoi adaugam foile de napolitane sfaramitate foarte bine si punem si 150g lapte praf. Amestecam totul si le modelam in forma unei bilute. Punem alune inauntrul bilutelor (stafide,fistic).

Dupa ce sunt gata bilutele le rostogolim prin fulgii de cocos(nuca de cocos).

Pofta buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise