Bomboane Raffaello

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700gr lapt praf
  • 700 ml lapte condensat
  • 100 gr unt
  • 250 cocos

Mod de preparare

Se pune intr-un vas laptele praf. Laptele condensat, nuca de cocos, untul se topeste si se pune si el peste ingrediente si se amesteca, apoi se pune la frigider o ora. Se scoate de la frigider si se fac bilute si se dau prin nuca de cocos.dupa ce le-ati terminat le puneti tot la frigider. Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise