Descopera reteta simpla si rapida pentru bomboane Raffaello de casa! Prepara desertul delicios, fara coacere cu cocos si migdale, perfect pentru orice ocazie. Usor de facut, gata in doar cativa pasi!
Reteta de bomboane Raffaello este simpla, economica si usor de preparat.
Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte putin sa se raceasca. Se adauga lichiorul si se amesteca un pic compozitia.
Intr-un castron, se amesteca laptele praf, 150 gr nuca cocos si napolitana sfaramata in bucatele mici. Se adauga cate putin, untul topit si se amesteca pana se incorporeaza tot untul.
Se ia o cantitate mica din compozitie (aproximativ cat o cireasa mai mare) si se formeaza o biluta.
Aplatizeaza biluta, pune o migdala in mijloc, apoi inchide compozitia si modeleaza din nou sub forma de bila. Se tavalesc in nuca de cocos ramasa si se asaza in hartiute decorative.
Din reteta de bomboane Raffaello am obtinut 80 de bucati.
Incearca si reteta de bilute de biscuiti cu nuci si visine din visinata, trufe de ovaz cu cacao sau bilute Zserbo. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise