Bomboane cu migdale

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piscoturi,
  • 200 g smantana,
  • 150 g unt, topit la temperatura camerei,
  • 150 g zahar pudra,
  • 100 g migdale,
  • 3 linguri rum,
  • 2 lingurite nesscafe,
  • 1 varf de cutit scortisoara

Mod de preparare

Nesul se lasa la topit in rom. Piscoturile se dau pe razatoarea mica, se formeaza o pudra. Se pun intr-un bol, se adauga smantana, nesul, scortisoara, zaharul pudra, untul. Se amesteca totul cu mixerul, pana se omogenizeaza. Se formeaza bile de marimea unui nuci si se trec prin migdalele maruntite, care in prealabil au fost prajite usor intr-o tigaie. Se pun pe un platou si se tin la rece.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise