Bomboane cu migdale

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350 gr ciocolata cu lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • 25 samburi de migdale prajiti si decojiti
  • 120-130 gr migdale fin tocate sau macinate

Mod de preparare

Topesti ciocolata la bain-marie si o amesteci cu frisca lichida.Torni aceasta crema pe o farfuriesi ,rece, o introduci in frigider.

Cand crema s-a intarit,iei cate o lingurita,pui in mijloc un sambure de migdale si,cu mana umeda,modelezi in forma de sfera.Treci bomboanele prin migdale maruntite si le pastrezi in frigider pana in momentul servirii.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise