Bombe cu rom

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 250 g nuci
  • - 250 g zahar pudra
  • - 2 linguri de cacao

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si nuca. Se poate adauga rom dupa gust. Se face o pasta din care se fac bombele si se dau prin zahar tos si se lasa sa se usuce. De obicei eu pun si visine din visinata in cele care vor fi servite la petreceri fara copii.

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise