Intr-un vas cu 2 l de apa se fierb:bobul, ceapa intreaga, morcovul si patrunjelul, pana cand semintele de bob se inmoaie, fara sa crape. Separat in uleiul incins se rumeneste faina si se stinge cu putina zeama in care au fiert legumele.Se adauga sucul de lamaie, sarea, piperul si bobul fiert si se mai tin pe foc, acoperite cu capac 10-15 min.Separat se bat bine galbenusurile si se adauga in mancare lasand sa clocoteasca de cateva ori.Inainte de a servi se presara cu patrunjel si marar verde tocat foarte marunt.Se serveste cat mai cald acest fel de mancare.Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise